Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z hamulcami !!!
Autor Wiadomość
bartek_tychy

Model Samochodu: Evanda
Dołączył: 09 Maj 2015
Posty: 54
Skąd: Tychy
Poziom: 6
HP: 0/104
 0%
MP: 49/49
 100%
EXP: 3/14
 21%
Wysłany: 2016-05-16, 17:55   

Mam z tyłu założone piasty NTY obie padły pi niecałym roku użytkowania przejechane nieco ponad 20 tyś ogólnie wielki chłam
 
     
daszczu 

Model Samochodu: Evanda
Pomógł: 9 razy
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lis 2013
Posty: 223
Skąd: Wrocław
Poziom: 13
HP: 3/370
 1%
MP: 176/176
 100%
EXP: 29/30
 96%
Wysłany: 2016-05-16, 19:37   

dziś zmieniona druga cisza w aucie żadnych wibracji i wszystko działa jak powinno poza absem ale to kwestia przerwanego kabla od czujnika z przodu
_________________
 
     
Todzik

Model Samochodu: Evanda
Dołączył: 16 Maj 2016
Posty: 11
Skąd: Wrocław
Poziom: 2
HP: 0/30
 0%
MP: 14/14
 100%
EXP: 1/8
 12%
Wysłany: 2016-05-17, 03:28   

daszczu napisał/a:
dziś zmieniona druga cisza w aucie żadnych wibracji i wszystko działa jak powinno poza absem ale to kwestia przerwanego kabla od czujnika z przodu


No to widze ze trzeba bedzie sie szykowac na wydatek w niedlugim czasie znow bo km robie troche wiec pewnie za miesiac lub dwa zaczne je slyszec:-(
 
     
daszczu 

Model Samochodu: Evanda
Pomógł: 9 razy
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lis 2013
Posty: 223
Skąd: Wrocław
Poziom: 13
HP: 3/370
 1%
MP: 176/176
 100%
EXP: 29/30
 96%
Wysłany: 2016-05-17, 09:17   

powiem Ci ja ich nie słyszałem, tylko wibracje robiły
_________________
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: