Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Modu? komfortu
Autor Wiadomość
kjas 

Model Samochodu: Lacetti 1,6+lpg Stag4
Pomógł: 16 razy
Dołączył: 28 Lip 2011
Posty: 111
Skąd: Sosnowiec
Poziom: 9
HP: 0/193
 0%
MP: 92/92
 100%
EXP: 11/20
 55%
Wysłany: 2014-09-15, 05:44   Moduł komfortu

Czy ktoś ktoś wie coś o module komfortu w naszych autach.Jedni twierdzą że jest to sterownik CONTROL UNIT A-REA&ATAS GM DAT 96407-681.Chodzi mi o aktywowanie funkcji domykania okien (zapominam o tylnych) podobnież się da tak twierdzi elektryk jeżeli jest w aucie, jeżeli nie to pozostaje podłączenie osobnego zestawu.Jeżeli ktoś ma coś takiego to proszę o info.
 
     
kjas 

Model Samochodu: Lacetti 1,6+lpg Stag4
Pomógł: 16 razy
Dołączył: 28 Lip 2011
Posty: 111
Skąd: Sosnowiec
Poziom: 9
HP: 0/193
 0%
MP: 92/92
 100%
EXP: 11/20
 55%
Wysłany: 2014-09-24, 05:28   

Nikt nic nie wie na ten temat? :-(
 
     
kapczur 


Model Samochodu: Chevrolet Lacetti - diesel, 2007
Pomógł: 7 razy
Wiek: 34
Dołączył: 21 Lut 2012
Posty: 73
Skąd: Warszawa
Poziom: 7
HP: 0/130
 0%
MP: 62/62
 100%
EXP: 8/16
 50%
Wysłany: 2014-09-24, 07:00   

Do Lacetti nie słyszałem niestety o takim zestawie.
Gdyby istniała możliwość podłączenia pod OBDII czegoś takiego (jak w Cruze), to też bym się skusił... :)
 
     
GoLL@B

Model Samochodu: Laczek 1.8/HB/LPG
Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Kwi 2011
Posty: 63
Skąd: Dz-n/W-w
Poziom: 6
HP: 0/104
 0%
MP: 49/49
 100%
EXP: 12/14
 85%
Wysłany: 2014-09-24, 11:25   

Nie słyszałem nigdy, zeby ktos miał fabrycznie. Wiem natomiast, że użytkownicy dokładali osobne moduły. Chociażteż ostatnio dowiedziałem się że lacetti cdx miały elektrycznie składane lusterka, o czym też nie wiedziałem (przeoczyłem to w instrukcji).
 
     
kjas 

Model Samochodu: Lacetti 1,6+lpg Stag4
Pomógł: 16 razy
Dołączył: 28 Lip 2011
Posty: 111
Skąd: Sosnowiec
Poziom: 9
HP: 0/193
 0%
MP: 92/92
 100%
EXP: 11/20
 55%
Wysłany: 2014-09-24, 15:34   

Tak jak mówiliście koledzy nasze auta niestety nie mają tego modułu ten który wcześniej opisywałem jest to moduł immo.Dzisiaj byłem w warsztacie .Założenie dodatkowego modułu z podpięciem u mnie ok100-120zeta.Chyba się skuszę tym bardziej że sam moduł już mam leżał 3 lata i czekał aż go założę ale się nie doczekał bo z elektroniki jestem cieniutki.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: