Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Problem przy odpalaniu
Autor Wiadomość
88stasio 

Model Samochodu: chevrolet orlando ls + 1.8
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 30 Sie 2014
Posty: 8
Skąd: pomiechówek
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 7/9
 77%
  Wysłany: 2014-08-30, 05:28   Problem przy odpalaniu

Witam,
77000 chevrolet Orlando 1.8 ls+ lpg 2013 rok wyjechany z serwisu w czerwcu
Wiem, że nie ja mam z tym problem chciałbym poznać koszty naprawy niestety nie posiadam gwarancji z powodu przeterminowanych przeglądów serwisowych - hmm których nie mam sam je robiłem na bieżąco nie wyszedłem na tym źle aż do teraz?

problem Auta to:
- podczas uruchamiania brzydki dźwięk dobiegający z okolic silnika problem nie występuje za każdym razem nie ma wpływu czy samochód jest zimny czy ciepły, możliwe ze będą to koła ? jakie sa koszty ceny tych kół??
- kolejny objaw spadły obroty na dzień dzisiejszy poniżej 1k
-
w serwisie krzyczą za naprawę tego ? czego? 3k zł
Podobno będą to inne zamienniki zmodernizowane, problem wystepuje u mojego kolegi identyczny
 
     
kubab

Model Samochodu: Był Orlando...
Pomógł: 12 razy
Dołączył: 21 Lis 2012
Posty: 49
Skąd: mazowieckie
Poziom: 5
HP: 0/81
 0%
MP: 38/38
 100%
EXP: 11/13
 84%
Wysłany: 2014-09-01, 10:45   

Ja miałem wymieniany rozrząd, gdy miałem podobne problemy co Ty. Odnośnie kosztów to nie pomogę - robione to miałem w ramach gwarancji. Choć 3k za wymianę rozrządu, to aż mi się nie chce wierzyć - miałem rozrząd ostatnio robiony w Subaru i zapłaciłem za niego 2k. A Chevrolet, to nie Subaru...
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: