Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Po rozmowie przez bluetooth rozstraja si? equalizer radia
Autor Wiadomość
szfen 


Model Samochodu: Cruze HB 1.7D brązowy, 110KM LT
Pomógł: 11 razy
Wiek: 43
Dołączył: 17 Lut 2014
Posty: 217
Skąd: Poznań
Poziom: 13
HP: 0/370
 0%
MP: 176/176
 100%
EXP: 23/30
 76%
  Wysłany: 2014-03-13, 10:46   Po rozmowie przez bluetooth rozstraja się equalizer radia

W Moim radiu - tym prostszym ( nie MyLink )

Można zaprogramować osobne ustawienia equalizera dla odtwarzania MP3, radia i CD.
Chodzi o tony wysokie, basy itd. Cyfrowy suwak obejmuje wartości od -12 do +12.

Wszystko jest ok. dopóki nie zadzwoni telefon podczas słuchania radia.
Wtedy po rozmowie ustawienia wszystkich suwaków equalizera radia ustawiaja się w pozycję -12. ( ustawienia equalizera cd i mp3 pozostaja nietknięte)
Przestrajam to ręcznie z powrotem i po kolejnym telefonie znowu sie ustawia na -12.

?? ? Pomocy.
Przeszukałem forum i nie trafiłem na taki problem... :roll:
_________________
Szymon, Poznań.
Cruze 1.7 HB diesel 110 KM
 
     
szfen 


Model Samochodu: Cruze HB 1.7D brązowy, 110KM LT
Pomógł: 11 razy
Wiek: 43
Dołączył: 17 Lut 2014
Posty: 217
Skąd: Poznań
Poziom: 13
HP: 0/370
 0%
MP: 176/176
 100%
EXP: 23/30
 76%
  Wysłany: 2014-04-15, 16:07   Cudowne uzdrowienie Androidem?

W związku z brakiem odzewu na powyższy post, zgłosiłem ten problem swojemu dealerowi.

Po 2 tygodniach się odezwal, stwierdził, ze kompletnie nie wie co to moze byc, ze konsultował z opiekunem serwisowym z Centrali i nikt się z tym problemem nie spotkał. Zaprosili mnie więc na dziś do serwisu by mogli nakrecić krotkie video tego problemu, które przesłaliby mądralom z Chevroleta.

Wyobraźcie sobie, ze akurat wczoraj przysłali mi nowy telefon. Jest to Samsung Galaxy S3.
Po podłączeniu go, nie dosć, ze problem ustał, to jeszcze gdy teraz podłączam starą Lumię i jeszcze inną starszą Nokię (przy któreych dotychczas problem był) to już się tak nie robi.
Czy Galaxy uzdrowiło mój zestaw Audio???? Czy to możliwe?

Może Cruze boi się serwisu jak ja dentysty, gdy to przed wizytą wszystko przestaje mnie boleć?
_________________
Szymon, Poznań.
Cruze 1.7 HB diesel 110 KM
 
     
grom11 

Model Samochodu: Chevy Cruze kombi LT+ 1.4T
Pomógł: 1 raz
Wiek: 43
Dołączył: 03 Kwi 2013
Posty: 51
Skąd: Warszawa
Poziom: 5
HP: 0/81
 0%
MP: 38/38
 100%
EXP: 13/13
 100%
Wysłany: 2014-04-21, 23:32   Re: Cudowne uzdrowienie Androidem?

szfen napisał/a:

Może Cruze boi się serwisu jak ja dentysty, gdy to przed wizytą wszystko przestaje mnie boleć?

:-D

Dobrze, że teraz działa.
 
     
szfen 


Model Samochodu: Cruze HB 1.7D brązowy, 110KM LT
Pomógł: 11 razy
Wiek: 43
Dołączył: 17 Lut 2014
Posty: 217
Skąd: Poznań
Poziom: 13
HP: 0/370
 0%
MP: 176/176
 100%
EXP: 23/30
 76%
Wysłany: 2014-04-22, 07:21   

Już wróciło do poprzedniego stanu. Znów nie działa.
:(
_________________
Szymon, Poznań.
Cruze 1.7 HB diesel 110 KM
 
     
Bobstar 
Bobstar

Model Samochodu: Chevrolet Cruze 1,8 LT SW
Dołączył: 03 Lut 2014
Posty: 2
Skąd: Warszawa
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 1/9
 11%
Wysłany: 2014-06-03, 20:51   

Witam,

Odkryłem w swoim również ten problem. Gdy słucham radia (EQ ustawione na POP) i dzwoni telefon wycisza mi część tonów na -12. Używam dwóch telefonów Nokia N8 oraz Galaxy S3. Problem pojawia się przy Nokii, a przy Samsungu jest ok. Na początku myślałem, że to problem kompatybilności telefonów, ale od miesiąca używam tylko Nokii i problem zniknął. Może nie pomogłem, ale nie jesteś osamotniony w temacie.
 
     
szfen 


Model Samochodu: Cruze HB 1.7D brązowy, 110KM LT
Pomógł: 11 razy
Wiek: 43
Dołączył: 17 Lut 2014
Posty: 217
Skąd: Poznań
Poziom: 13
HP: 0/370
 0%
MP: 176/176
 100%
EXP: 23/30
 76%
Wysłany: 2014-06-04, 18:37   

U mnie problem wciąz jest. Czasami znika a potem znowu się pojawia. Mam go ze wszystkimi podłączonymi telefonami również Galaxy S3.
Wkrótce oddaje go na 1 przegląd, wiec sprawę zgłoszę.

Powiem, ze kolega z forum ma to samo.
Dzieki za sygnał.
_________________
Szymon, Poznań.
Cruze 1.7 HB diesel 110 KM
 
     
szfen 


Model Samochodu: Cruze HB 1.7D brązowy, 110KM LT
Pomógł: 11 razy
Wiek: 43
Dołączył: 17 Lut 2014
Posty: 217
Skąd: Poznań
Poziom: 13
HP: 0/370
 0%
MP: 176/176
 100%
EXP: 23/30
 76%
Wysłany: 2014-06-14, 11:10   

Wczoraj, na pierwszym przeglądzie zglosilem ten problem, zainstalowali mi nowe sterowniki do audio i problem już nie występuje. :]
_________________
Szymon, Poznań.
Cruze 1.7 HB diesel 110 KM
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: