Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Zasi?g pilota-parking
Autor Wiadomość
kazik111267 
kazik111267

Model Samochodu: chevrolet lacetti 1,8
Pomógł: 3 razy
Wiek: 52
Dołączył: 24 Lis 2013
Posty: 104
Skąd: tychy
Poziom: 9
HP: 0/193
 0%
MP: 92/92
 100%
EXP: 4/20
 20%
Wysłany: 2014-01-06, 13:01   Zasięg pilota-parking

Jak można zwiększyć zasięg funkcji PARKING . U mnie działa z ok.7m. (nowa bateria)
Często szukam samochodu na parkingu ,a taki zasięg nic nie daje.
 
     
esjot
[Usunięty]

Poziom: 32
HP: 82/2753
 3%
MP: 1314/1314
 100%
EXP: 67/111
 60%
Wysłany: 2014-01-06, 14:12   

Nie wierzę, żeby dało się zwiększyć zasięg.
U mnie jest podobny problem. Jak samochód był nowy działało daleko, teraz niestety tylko z podobnej odległości. Wymiany baterii nic nie pomagają :(
 
     
Novy 

Model Samochodu: Chevrolet Lacetti Kombi 1.6 LPG
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 15 Kwi 2013
Posty: 76
Skąd: Kraków
Poziom: 7
HP: 0/130
 0%
MP: 62/62
 100%
EXP: 11/16
 68%
Wysłany: 2014-01-06, 14:44   

esjot napisał/a:
Nie wierzę, żeby dało się zwiększyć zasięg.
U mnie jest podobny problem. Jak samochód był nowy działało daleko, teraz niestety tylko z podobnej odległości. Wymiany baterii nic nie pomagają :(


Trzeba zanieść pilota do serwisu zajmującym się alarmami i dostroić go, z czasem po prostu się rozkalibruje. Robiłem to w poprzednim aucie z dwoma pilotami, jeden działał z max 2 metrów a drugi w ogóle... po strojeniu oba działały jak trzeba. Cena za usługę żeby nie skłamać bo nie pamiętam... 20-40zł za szt.
 
     
esjot
[Usunięty]

Poziom: 32
HP: 82/2753
 3%
MP: 1314/1314
 100%
EXP: 67/111
 60%
Wysłany: 2014-01-06, 14:56   

Novy napisał/a:
Trzeba zanieść pilota do serwisu zajmującym się alarmami i dostroić go, z czasem po prostu się rozkalibruje.


Dziękuję za poradę. Tak też zrobię :-D
 
     
Novy 

Model Samochodu: Chevrolet Lacetti Kombi 1.6 LPG
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 15 Kwi 2013
Posty: 76
Skąd: Kraków
Poziom: 7
HP: 0/130
 0%
MP: 62/62
 100%
EXP: 11/16
 68%
Wysłany: 2014-01-06, 15:35   

esjot napisał/a:
Novy napisał/a:
Trzeba zanieść pilota do serwisu zajmującym się alarmami i dostroić go, z czasem po prostu się rozkalibruje.


Dziękuję za poradę. Tak też zrobię :-D

Nie ma problemu ;-) znajdź tylko dobry serwis bo w jednym pewna Pani mi powiedziała że trzeba zmienić alarm bo on ma już 10 lat i na pewno nic się z tym zdobić nie da :mrgreen: Ja robiłem TU tyle że to w Krakowie.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: