Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: C77
2013-05-11, 23:01
Camaro problem z wyswietlaczem radia
Autor Wiadomość
hasann

Model Samochodu: Camaro
Dołączył: 02 Maj 2013
Posty: 2
Skąd: Bialystok
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 1/9
 11%
Wysłany: 2013-05-02, 07:53   Camaro problem z wyswietlaczem radia

Witam
przepraszam ze pisze w tym dziale, ale na forum nie ma działu Camaro.
Moje Camaro 2010 3.6
I teraz tak : 3 dni temu przerabiałem swiatla na europejskie. Wszystko bylo ok.
dzisiaj z rana po odpaleniu samochodu wyswietlacz radia, zamienił sie w dyskoteke, widoczne są tylko poziome i czasem pionowe paski ktore mrygaja i zmieniaja swoje pozycje :/
Dzwiek jest czysty, płytka CD gra.
Z rana była rosa na aucie, moze wilgoc ? a może elektryk zafundował mi spiecie przerabiajac swiatla ? tylko ze 3 dni nic sie nei dzialo...
prosze was o pomoc.
pozdrawiam
 
     
ryjek 


Model Samochodu: Chevrolet Aveo
Pomógł: 6 razy
Wiek: 32
Dołączył: 01 Gru 2010
Posty: 723
Skąd: Czerwionka-Leszczyny
Poziom: 24
HP: 27/1353
 2%
MP: 646/646
 100%
EXP: 25/68
 36%
Wysłany: 2013-05-02, 08:43   

spróbuj zresetować sobie radio może to coś pomoże,albo odłącz kleme z akumulatora na parę minut.
_________________
aveo sedan 1.4 SOHC
Opel tigra 1.6 16v
aveo hatchback 1.2 SOHC-ojca

 
     
hasann

Model Samochodu: Camaro
Dołączył: 02 Maj 2013
Posty: 2
Skąd: Bialystok
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 1/9
 11%
Wysłany: 2013-05-03, 11:06   

witam
problem sam minal po paru godzinach w słońcu.
dziekuje
pozdrawiam
 
     
esjot
[Usunięty]

Poziom: 32
HP: 82/2753
 3%
MP: 1314/1314
 100%
EXP: 67/111
 60%
Wysłany: 2013-05-03, 11:09   

hasann napisał/a:
problem sam minal po paru godzinach w słońcu


A więc jakieś zimne luty lub zaśniedziały jakieś konektorki.
Problem niestety może wrócić
 
     
Dot 


Model Samochodu: Spark 1.2 LT+
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 17 Sie 2012
Posty: 242
Skąd: Kraków
Poziom: 14
HP: 0/426
 0%
MP: 203/203
 100%
EXP: 18/33
 54%
Wysłany: 2013-05-04, 08:54   

Skoro była rosa na aucie, a w słońcu wyschnął to gdzieś podeszła wilgoć. Ciężka sprawa będzie to odnaleźć... :/
_________________
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: