Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: C77
2015-05-14, 07:37
problem z wgraniem mapy navi 600
Autor Wiadomość
walusp1 
waluspi

Model Samochodu: cruze
Dołączył: 24 Sty 2015
Posty: 4
Skąd: internet
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 3/9
 33%
Wysłany: 2015-01-24, 12:58   problem z wgraniem mapy navi 600

witam potrzebuje pomocy posiadam cruza 2009 rok diesel i przez przypadek usunąłem dane kartograficzne i teraz nie mogę wgrać żadnej mapy , próbowałem ściągać różne mapy, pliki, softy itd i nic lipa nic mi nie widzi nie chce czytać proszę op pomoc co i jak mam zrobić
 
     
walusp1 
waluspi

Model Samochodu: cruze
Dołączył: 24 Sty 2015
Posty: 4
Skąd: internet
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 3/9
 33%
Wysłany: 2015-01-26, 14:59   

może ktoś wie jak wgrać nową mapę do nawigacji samochodowej?
 
     
endriu333 

Model Samochodu: Chevrolet Cruze 1.8 LTZ+Premium LPG OMEGAS
Pomógł: 43 razy
Dołączył: 01 Mar 2012
Posty: 846
Skąd: Warszawa
Poziom: 26
HP: 32/1637
 2%
MP: 781/781
 100%
EXP: 7/78
 8%
Wysłany: 2015-01-26, 15:52   

kolego walusp1 niestety jeszcze nikt nie potrafi czytać w myślach - zarejestrowałeś się na forum ani witam ani ... tylko walisz temat - widzisz że nikt nie odpisuje i natrętnie ponawiasz pytanie - opisz bardziej swój problem to może ktoś Tobie pomoże bo mi za bardzo po takim starcie się nie chce - napisz co to za radio - model - jak to niby wgrywałeś - jaki tam jest system i czekaj cierpliwie aż ktoś się odezwie
 
     
walusp1 
waluspi

Model Samochodu: cruze
Dołączył: 24 Sty 2015
Posty: 4
Skąd: internet
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 3/9
 33%
Wysłany: 2015-01-28, 19:11   

Bardzo wszystkich przepraszam za natręctwo jesli kogos uraziłem i chciałem wszystkich powitać, starej daty jestem nie wiem jak się poruszać po forach jesli robię coś żle to prosze o info . Problem jest mianowicie taki po zakupie samochodu w belgi zanim zmieniłem język w menu nawigacji na polski wcisnałem opcje usuń dane kartograficzne i od tej pory moje navi nie działa prawdopodobnie usunąłem mapy. Prubowałem znaleść coś w necie jakies instalki ale po nagraniu na płytke nic nie startuje. Nie jestem takim znawcą jak sprawdzić model radia i systemu ale wiem ze to było navi 600 moze ktos ma jakis pomysł jak to sprawdzić gdzie to szukać model cruze 2.0 diesel rok 2009 nie ma wejścia na karte sd , pozdraawiam serdecznie wszystkich
 
     
endriu333 

Model Samochodu: Chevrolet Cruze 1.8 LTZ+Premium LPG OMEGAS
Pomógł: 43 razy
Dołączył: 01 Mar 2012
Posty: 846
Skąd: Warszawa
Poziom: 26
HP: 32/1637
 2%
MP: 781/781
 100%
EXP: 7/78
 8%
Wysłany: 2015-01-29, 08:38   

jeśli jest to navi 600( oryginalna nawigacja) to nie bardzo mam pomysł jak to zaktualizować aczkolwiek tak na logikę to z oryginalnej nawigacji nie powinno dać się usunąć map do zero co może wskazuje na jej uszkodzenie......kolega C77 powinien mnie poprawić jak się mylę - najlepiej znaleźć magika od nawigacji ewentualnie udać się do ASO na zdiagnozowanie problemu.
 
     
walusp1 
waluspi

Model Samochodu: cruze
Dołączył: 24 Sty 2015
Posty: 4
Skąd: internet
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 3/9
 33%
Wysłany: 2015-01-29, 20:38   

właśnie nie mam pojęcia po co ktoś montuje taką funkcję z menu dzięki za pomoc
 
     
adaśko 

Model Samochodu: Chevrolet Cruze 2.0 163KM
Wiek: 35
Dołączył: 26 Sie 2014
Posty: 95
Skąd: podlaskie
Poziom: 8
HP: 0/159
 0%
MP: 76/76
 100%
EXP: 14/19
 73%
Wysłany: 2015-02-15, 13:01   

czy taka karta będzie chodzić w chevrolecie??? http://olx.pl/oferta/opel...html#349ad0e8d8 bo mam kartę z mapa europy i polski ale drogi polski są tylko te większe a chciałbym aby była dokładniejsza mapa polski niż europy.
 
     
mario78 
BLACK ROOF


Model Samochodu: Chevrolet Cruze 2.0VCDi 192KM&443Nm
Pomógł: 75 razy
Dołączył: 15 Sie 2011
Posty: 1104
Skąd: Białystok
Poziom: 29
HP: 64/2142
 3%
MP: 1022/1022
 100%
EXP: 17/94
 18%
Wysłany: 2015-02-15, 14:39   

adaśko a masz u siebie oryginalną nawigację czy dokładanego chińczyka? Masz u siebie w nawigacji wejście na kartę SD czy microSD?
 
     
adaśko 

Model Samochodu: Chevrolet Cruze 2.0 163KM
Wiek: 35
Dołączył: 26 Sie 2014
Posty: 95
Skąd: podlaskie
Poziom: 8
HP: 0/159
 0%
MP: 76/76
 100%
EXP: 14/19
 73%
Wysłany: 2015-02-15, 19:51   

wydaje mi się że mam oryginalna nawigację a wejście mam na kartę SD
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: