Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
AUTOALARM
Autor Wiadomość
grzego112 
Phl10

Model Samochodu: Chevrolet CRUZE SEDAN LTZ
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 29 Sty 2009
Posty: 558
Skąd: Slaskie
Poziom: 21
HP: 9/996
 1%
MP: 475/475
 100%
EXP: 40/56
 71%
Wysłany: 2009-05-19, 09:50   AUTOALARM

Koledzy nie orientujecie się możne czy jak sam kupie sobie sterownik centralnego zamka np . z allegro albo w sklepie , z wszystkimi wiązkami przewodów , pilotem itp. to czy w serwisie chevroleta zamontują mi go ?? ? Bo z tego co wiem to na 100 % nie mogę tego robić sam albo w innym nie autoryzowanym serwisie gdyż jest to ingerencja w elektrykę i automatycznie tracę jakąkolwiek gwarancje samochodu , a nie widzi mi się kupowanie alarmu w ASO bo cene maja z innego swiata chyba wzięta :D
_________________
CHEVROLET CRUZE LTZ 2012 r. 1.8 141 KM
 
     
aseraaveo
[Usunięty]

Poziom: 32
HP: 55/2753
 2%
MP: 1314/1314
 100%
EXP: 67/111
 60%
Wysłany: 2009-08-27, 21:29   

Ja zamontowałem sobie sam alarm+ podpięcie pod centralny. Byłem w serwisie reklamować siedzenie i widzieli ze jest alarm nie ich i nic się nie odzywali na temat utraty gwarancji.
 
     
jar76 


Model Samochodu: Chevrolet
Pomógł: 19 razy
Wiek: 42
Dołączył: 20 Cze 2009
Posty: 687
Skąd: Śląsk
Poziom: 23
HP: 12/1225
 1%
MP: 585/585
 100%
EXP: 54/65
 83%
Wysłany: 2009-08-31, 14:58   

Mógłbyś opisać jaki alarm i pod jakie kabelki co podpiąłeś? Bardzo mi zależy bo też bym sam chciał pobawić się z alarmem. Czy musiałeś montować dodatkowy siłownik centralnego w drzwiach kierowcy?
Proszę o odpowiedź i z góry dzięki:)
 
     
jar76 


Model Samochodu: Chevrolet
Pomógł: 19 razy
Wiek: 42
Dołączył: 20 Cze 2009
Posty: 687
Skąd: Śląsk
Poziom: 23
HP: 12/1225
 1%
MP: 585/585
 100%
EXP: 54/65
 83%
Wysłany: 2009-09-03, 08:21   

Ogromne dzięki:) Jeśli możesz to napisz jeszcze ,czy siłownik kupowałeś uniwersalny, czy dedykowany do tego autka, bo obiło mi sie o uszy ze te uniwersalne ,nie za bardzo pasują i konieczne sa przeróbki.
 
     
aseraaveo
[Usunięty]

Poziom: 32
HP: 55/2753
 2%
MP: 1314/1314
 100%
EXP: 67/111
 60%
Wysłany: 2009-09-03, 11:03   

Siłownik TESOR uniwersalny. (bez problemowy montaż)
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: