Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: C77
2013-07-21, 22:37
Window closer - Automatyczne domykanie szyb z kluczyka
Autor Wiadomość
C77 
Ex-Wódz Org


Model Samochodu: Cruze 1,8 LS+ MY2010
Pomógł: 219 razy
Wiek: 36
Dołączył: 19 Lis 2010
Posty: 4978
Skąd: Wolne Miasto Poznań
Poziom: 51
HP: 1524/10164
 15%
MP: 4853/4853
 100%
EXP: 148/280
 52%
Wysłany: 2013-05-12, 18:29   

Modelowego, bo wszelkie zmiany zachodzą w modelowym, a nie produkcyjnym 8-)
_________________

Я на Драйве2
International Cruze Forum Moderator...
 
     
Elephant 

Model Samochodu: Cruze 1.4T LT+ MyLink
Dołączył: 07 Lut 2013
Posty: 73
Skąd: WA
Poziom: 7
HP: 0/130
 0%
MP: 62/62
 100%
EXP: 8/16
 50%
Wysłany: 2013-05-12, 19:35   

No a w tym zalinkowanym module http://www.ebay.com/itm/C...0768690864#shId jest podane że dla modeli 2009-2012. Więc nie wiadomo czy będzie pasował do MY2013 ??
_________________
 
     
C77 
Ex-Wódz Org


Model Samochodu: Cruze 1,8 LS+ MY2010
Pomógł: 219 razy
Wiek: 36
Dołączył: 19 Lis 2010
Posty: 4978
Skąd: Wolne Miasto Poznań
Poziom: 51
HP: 1524/10164
 15%
MP: 4853/4853
 100%
EXP: 148/280
 52%
Wysłany: 2013-05-12, 20:25   

Jeśli nie będzie funkcjonował tak jak powinien,
to licz się np. z taką odpowiedzią ze strony sprzedawcy :twisted:

_________________

Я на Драйве2
International Cruze Forum Moderator...
 
     
backlit 


Model Samochodu: Cruze sedan 1.6 LS+ RM2013
Pomógł: 6 razy
Wiek: 37
Dołączył: 25 Lis 2012
Posty: 122
Skąd: Silesia
Poziom: 10
HP: 0/230
 0%
MP: 110/110
 100%
EXP: 2/22
 9%
Wysłany: 2013-05-12, 22:10   

Ja ściągam z Chin Link. Jest już na na WER Zabrze więc jutro lub pojutrze będą miał okazje przetestować tą wersję. Moje auto to rok modelowy 2013 ale w wersji LS+ (tylne szyby bez elektryki). Zobaczymy czy będzie chodzić. Na spocie w Katowicach przetestowaliśmy inną wersję i nie działała. Jeśli u mnie nie będzie chodzić to odstąpię komuś z forum po kosztach co ma wersje z pełną elektryką wszystkich szyb.
 
     
AdamT

Model Samochodu: 3210
Dołączył: 01 Kwi 2012
Posty: 79
Skąd: 123
Poziom: 7
HP: 0/130
 0%
MP: 62/62
 100%
EXP: 14/16
 87%
Wysłany: 2013-05-12, 23:40   

Jak nie będzie chodziła u Ciebie to jestem zainteresowany odkupieniem modułu :)
 
     
backlit 


Model Samochodu: Cruze sedan 1.6 LS+ RM2013
Pomógł: 6 razy
Wiek: 37
Dołączył: 25 Lis 2012
Posty: 122
Skąd: Silesia
Poziom: 10
HP: 0/230
 0%
MP: 110/110
 100%
EXP: 2/22
 9%
Wysłany: 2013-05-13, 11:22   

No spokojnie. Liczę,że będzie działać. Jak nie to dam znać.
 
     
XaRaDaS 


Model Samochodu: Lacetti 1.6 SW
Pomógł: 14 razy
Wiek: 43
Dołączył: 23 Paź 2012
Posty: 898
Skąd: WX
Poziom: 26
HP: 49/1637
 3%
MP: 781/781
 100%
EXP: 59/78
 75%
Wysłany: 2013-05-13, 11:32   

backlit napisał/a:
Ja ściągam z Chin Link. Jest już na na WER Zabrze więc jutro lub pojutrze będą miał okazje przetestować tą wersję. Moje auto to rok modelowy 2013 ale w wersji LS+ (tylne szyby bez elektryki). Zobaczymy czy będzie chodzić. Na spocie w Katowicach przetestowaliśmy inną wersję i nie działała. Jeśli u mnie nie będzie chodzić to odstąpię komuś z forum po kosztach co ma wersje z pełną elektryką wszystkich szyb.


A nie myślałeś o montażu pełnej elektryki ?
 
     
backlit 


Model Samochodu: Cruze sedan 1.6 LS+ RM2013
Pomógł: 6 razy
Wiek: 37
Dołączył: 25 Lis 2012
Posty: 122
Skąd: Silesia
Poziom: 10
HP: 0/230
 0%
MP: 110/110
 100%
EXP: 2/22
 9%
Wysłany: 2013-05-13, 11:45   

Na tyle mi nie zależy dlatego machnąłem na to ręka przy zakupie tej wersji LS+. Drażni mnie tylko sytuacja jak poruszam się bez uruchomionej klimy i mam lekko uchylone okno od strony pasażera i oczywiście zawsze zapominam je domknąć. Aż dziw bierze, że takiej funkcjonalności nie ma zintegrowanej (tym bardziej, że to tylko kwestia sterowania - softu).
 
     
huri_khan 

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 7 razy
Wiek: 40
Dołączył: 22 Sie 2010
Posty: 581
Skąd: Bytom
Poziom: 22
HP: 11/1106
 1%
MP: 528/528
 100%
EXP: 7/59
 11%
Wysłany: 2013-05-13, 11:55   

backlit napisał/a:
Na tyle mi nie zależy dlatego machnąłem na to ręka przy zakupie tej wersji LS+


Mała podrośnie to założysz. Ja mam dwójkę chłopaków i jedną z lepszych rzeczy jest możliwość zablokowania tylnych szyb :mrgreen:
_________________
Zdjęcia zamieszczone przeze mnie na forum można rozpowszechniać na warunkach licencji CC-BY
 
     
XaRaDaS 


Model Samochodu: Lacetti 1.6 SW
Pomógł: 14 razy
Wiek: 43
Dołączył: 23 Paź 2012
Posty: 898
Skąd: WX
Poziom: 26
HP: 49/1637
 3%
MP: 781/781
 100%
EXP: 59/78
 75%
Wysłany: 2013-05-13, 12:02   

huri_khan, moje nie otwierają szyb, są nauczone, żeby się zapytać przed otwarciem, zresztą ja u siebie też z tyłu nie mam elektryki.
_________________
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
 
     
backlit 


Model Samochodu: Cruze sedan 1.6 LS+ RM2013
Pomógł: 6 razy
Wiek: 37
Dołączył: 25 Lis 2012
Posty: 122
Skąd: Silesia
Poziom: 10
HP: 0/230
 0%
MP: 110/110
 100%
EXP: 2/22
 9%
Wysłany: 2013-05-13, 12:27   

No i lipa panowie. Efekt taki sam jak na poprzedniej wersji. Szarpnie parę milimetrów do góry i na tym koniec. Widać nie jest mi dane tego użyć w obecnej wersji auta.
 
     
C77 
Ex-Wódz Org


Model Samochodu: Cruze 1,8 LS+ MY2010
Pomógł: 219 razy
Wiek: 36
Dołączył: 19 Lis 2010
Posty: 4978
Skąd: Wolne Miasto Poznań
Poziom: 51
HP: 1524/10164
 15%
MP: 4853/4853
 100%
EXP: 148/280
 52%
Wysłany: 2013-05-13, 12:34   

huri_khan napisał/a:
backlit napisał/a:
Na tyle mi nie zależy dlatego machnąłem na to ręka przy zakupie tej wersji LS+


Mała podrośnie to założysz. Ja mam dwójkę chłopaków i jedną z lepszych rzeczy jest możliwość zablokowania tylnych szyb :mrgreen:


A w wersjach USA jest jeszcze dołączana wtedy blokada tylnych drzwi 8-)
dobry bajer dzięki któremu robi się auto policyjne :mrgreen:

ale tutaj mamy Eurokołhoz :twisted:
_________________

Я на Драйве2
International Cruze Forum Moderator...
Ostatnio zmieniony przez C77 2013-05-13, 12:34, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
backlit 


Model Samochodu: Cruze sedan 1.6 LS+ RM2013
Pomógł: 6 razy
Wiek: 37
Dołączył: 25 Lis 2012
Posty: 122
Skąd: Silesia
Poziom: 10
HP: 0/230
 0%
MP: 110/110
 100%
EXP: 2/22
 9%
Wysłany: 2013-05-13, 19:15   

A więc zgodnie z tym co napisałem wcześniej dla zainteresowanych mogę odstąpić moduł. Po przewalutowania ściągnęło mi z karty dokładnie 61,08 zł (więc nie bawiąc się w aptekarza odstąpię za 60 PLN). Wolałbym odbiór osobisty z jednoczesnym sprawdzeniem działania u zainteresowanego żeby nie było potem pretensji. Jeśli ktoś zażyczy sobie wysyłkę to trzeba dodać koszty transportu z pobraniem lub przedpłata za całość. Przy wysyłce ryzyko po stronie kupującego (nie przyjmuje zwrotu). Ostatecznie mogę wymienić na coś do Cruze-a (np. aluminiowe rygle, welurowe dywaniki jak ma ktoś w niepotrzebne w zapasie).
 
     
huri_khan 

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 7 razy
Wiek: 40
Dołączył: 22 Sie 2010
Posty: 581
Skąd: Bytom
Poziom: 22
HP: 11/1106
 1%
MP: 528/528
 100%
EXP: 7/59
 11%
Wysłany: 2013-05-13, 19:51   

XaRaDaS napisał/a:
huri_khan, moje nie otwierają szyb, są nauczone, żeby się zapytać przed otwarciem


Dwulatkowi ciężko było wytłumaczyć żeby nie bawił się guzikami ;)
_________________
Zdjęcia zamieszczone przeze mnie na forum można rozpowszechniać na warunkach licencji CC-BY
 
     
zzzz 


Model Samochodu: CRUZE 1.8 LT+ z LPG
Wiek: 60
Dołączył: 25 Mar 2012
Posty: 112
Skąd: Polska
Poziom: 9
HP: 0/193
 0%
MP: 92/92
 100%
EXP: 12/20
 60%
Wysłany: 2013-05-14, 22:54   

backlit napisał/a:
A więc zgodnie z tym co napisałem wcześniej dla zainteresowanych mogę odstąpić moduł. Po przewalutowania ściągnęło mi z karty dokładnie 61,08 zł (więc nie bawiąc się w aptekarza odstąpię za 60 PLN). Wolałbym odbiór osobisty z jednoczesnym sprawdzeniem działania ...


cześć, pisałem do Ciebie 2x na PW w tej sprawie. jak masz jeszcze ten moduł to biorę.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: