Tani i dobry warsztat w Rudzie ?l?skiej POSZUKIWANY. |
Autor |
Wiadomość |
user_02
---
Model Samochodu: brak
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Lip 2010 Posty: 945 Skąd: Śląsk
Poziom: 27
|
Wysłany: 2010-07-27, 20:48 Tani i dobry warsztat w Rudzie Śląskiej POSZUKIWANY.
|
|
|
Poszukuję mechanika który dobrze i tanio (wiem że nie można zrobić tanio a dobrze... a może jest taki magik ) wymieni łącznik stabilizatora w lacetti, część będzie zakupiona wiec on ma tylko "złożyć to do kupy" .
Po przygodach z Boronowskim na Wirku chcę sie trzymać od niego z daleka więc proszę nie polecać mi go
Wymianiany będzie dopiero za jakiś czas.
Jak to na sprawdzeniu powiedział "Muzykę głośniej podczas jazdy włączyć to tłuczenia nie będzie słychać " Wiec może jeszcze pojeździ:-P |
|
|
|
 |
ryjek

Model Samochodu: Chevrolet Aveo
Pomógł: 6 razy Wiek: 32 Dołączył: 01 Gru 2010 Posty: 723 Skąd: Czerwionka-Leszczyny
Poziom: 24
|
Wysłany: 2011-03-05, 21:21
|
|
|
przyjedz do Czerwionki-Leszczyn,znam dobrego mechanika,2 dni temu mi wymieniał w mym aveo |
_________________ aveo sedan 1.4 SOHC
Opel tigra 1.6 16v
aveo hatchback 1.2 SOHC-ojca
 |
|
|
|
 |
tarna
Model Samochodu: Lacetti Kombi SX 1.6 16V
Poziom: 5
|
Wysłany: 2011-03-05, 21:46 Re: Tani i dobry warsztat w Rudzie Śląskiej POSZUKIWANY.
|
|
|
SebaSRS napisał/a: | Poszukuję mechanika który dobrze i tanio (wiem że nie można zrobić tanio a dobrze... a może jest taki magik ) wymieni łącznik stabilizatora w lacetti, część będzie zakupiona wiec on ma tylko "złożyć to do kupy" .
Po przygodach z Boronowskim na Wirku chcę sie trzymać od niego z daleka więc proszę nie polecać mi go
Jak to na sprawdzeniu powiedział "Muzykę głośniej podczas jazdy włączyć to tłuczenia nie będzie słychać " Wiec może jeszcze pojeździ:-P |
Po uszach powinieneś dostać 20 min roboty na jeden łącznik a nie po mechanikach jeździć |
|
|
|
 |
user_02
---
Model Samochodu: brak
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Lip 2010 Posty: 945 Skąd: Śląsk
Poziom: 27
|
Wysłany: 2011-03-05, 22:42 Re: Tani i dobry warsztat w Rudzie Śląskiej POSZUKIWANY.
|
|
|
tarna napisał/a: | SebaSRS napisał/a: | Poszukuję mechanika który dobrze i tanio (wiem że nie można zrobić tanio a dobrze... a może jest taki magik ) wymieni łącznik stabilizatora w lacetti, część będzie zakupiona wiec on ma tylko "złożyć to do kupy" .
Po uszach powinieneś dostać 20 min roboty na jeden łącznik a nie po mechanikach jeździć |
Zapomniałem dodać że wszystko już zrobione, troszkę wiecej niż 20 minut bo na garażu brak prądu aby przeciąć nakrętkę a palnik nie pomagał wiec trzeba było szukać pradu. W stosownym dziale jest nawet temat jak wymienić. |
|
|
|
 |
|