Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Navi 600 "upgrade" do 900
Autor Wiadomość
rexxo 

Model Samochodu: ORLANDO
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 14 Wrz 2012
Posty: 28
Skąd: Godów śląskie
Poziom: 4
HP: 0/61
 0%
MP: 29/29
 100%
EXP: 1/11
 9%
Wysłany: 2015-02-06, 08:31   Navi 600 "upgrade" do 900

Otóż plik rar jest ok.Tylko rozpakowany plk dnl trzeba nagrać na płytkę cd-r miminalną prędkością inaczej nasze Navi go nie zczyta.I to jest najważnejsze. ;-)
 
     
grom11 

Model Samochodu: Chevy Cruze kombi LT+ 1.4T
Pomógł: 1 raz
Wiek: 42
Dołączył: 03 Kwi 2013
Posty: 51
Skąd: Warszawa
Poziom: 5
HP: 0/81
 0%
MP: 38/38
 100%
EXP: 13/13
 100%
Wysłany: 2015-02-06, 10:45   

Czy Ty też zauważyłeś spowolnienie animacji w czasie zakręcania, o której pisze gzat (comment z Wysłany: 2015-01-07, 09:27 ) ?

Działa telefon po BT ? Jakieś inne zmiany ?
 
     
rexxo 

Model Samochodu: ORLANDO
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 14 Wrz 2012
Posty: 28
Skąd: Godów śląskie
Poziom: 4
HP: 0/61
 0%
MP: 29/29
 100%
EXP: 1/11
 9%
Wysłany: 2015-02-06, 22:15   

Nic takiego nie zauważyłem.Po wgraniu migrate navi 600-900 wgrałem do navi to Aktualizacja Firmware dla NAVI600 i NAVI900 2014v1.0. możę to wyklucza te spowolnenie. BT-nie sprawdzałem nie mam telefonu z BT.Ale jakieś nowe funkcje w navi są np. planowanie podróży tzn możesz zaplanować jakąś trasę i zgrać ją na pena.
 
     
grom11 

Model Samochodu: Chevy Cruze kombi LT+ 1.4T
Pomógł: 1 raz
Wiek: 42
Dołączył: 03 Kwi 2013
Posty: 51
Skąd: Warszawa
Poziom: 5
HP: 0/81
 0%
MP: 38/38
 100%
EXP: 13/13
 100%
Wysłany: 2015-02-06, 23:47   

Jeszcze jedno pytanie (dzięki za cierpliwość) :)
Mapy z NAVI600 nie działają w widoku 3D NAVI900 ? Działają w 2D ?
 
     
rexxo 

Model Samochodu: ORLANDO
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 14 Wrz 2012
Posty: 28
Skąd: Godów śląskie
Poziom: 4
HP: 0/61
 0%
MP: 29/29
 100%
EXP: 1/11
 9%
Wysłany: 2015-02-07, 07:53   

Moim zdaniem mapy to są mapy zależnie w jakim systemie je odtwarzasz takie są możliwości. Po prostu Navi 600 odtwarza tylko 2D,a navi 900 może otworzyć 2D i 3D.
 
     
Arek21 
Arek

Model Samochodu: Cruze 1,4T LPG;Astra J 1,4T LPG
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 23 Mar 2013
Posty: 57
Skąd: szczecin
Poziom: 6
HP: 0/104
 0%
MP: 49/49
 100%
EXP: 6/14
 42%
Wysłany: 2015-04-18, 15:10   

Witam orlandowiczów
próbowałęm dzisiaj przejść 600-900 w cruzie ale już na etapie włożenia pena pojawia się komunikat "brak kompatybilności plików audio i nic dalej. Przy okazji czytając wszystkie wpisy trochę zgłupiałem. W instrukcji z forum insigni jest napisane:
pliki .dnl na pena, pliki iso na płytkę. Tutaj natomiast czytam że dnl najwolniej jek się da na płytkę. Jak ma być faktycznie? Może na tym polega mój błąd?
 
     
Arek21 
Arek

Model Samochodu: Cruze 1,4T LPG;Astra J 1,4T LPG
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 23 Mar 2013
Posty: 57
Skąd: szczecin
Poziom: 6
HP: 0/104
 0%
MP: 49/49
 100%
EXP: 6/14
 42%
Wysłany: 2015-06-21, 21:05   

Uff udało się

1) Plik dnl wgrałem na mniejszego pena . Wcześniej próbowałem z 16GB teraz puściłem z 8 GB
2) Teraz w ogóle nie wyciągałem karty z mapami.

Która z tych 2 rzeczy pomogła- nie wiem. ale wszystko zadziałało sprawnie a cała operacja zajęła nie więcej niź 15 minut.
 
     
atsar 

Model Samochodu: Orlando LTZ
Dołączył: 31 Sie 2016
Posty: 3
Skąd: Grudziądz
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 2/9
 22%
Wysłany: 2016-09-20, 22:26   

Ok a jak sprawdzić jaka sie ma wersje mapy i oprogramowania? Mam Orlando LTZ 2.0 z 2011 i nie mam czytnika kart, nawigacja jest tylko 2D. Nic nie dziala postepujac z instrukcjami. Jakies podpowiedzi?
 
     
etac 
Prezes CTP

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 38 razy
Wiek: 48
Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 1794
Skąd: SBE
Poziom: 35
HP: 174/3484
 5%
MP: 1663/1663
 100%
EXP: 58/130
 44%
Wysłany: 2016-09-20, 22:29   

http://forum.chevrolet.org.pl/viewtopic.php?t=5687
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: