Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Diagnostyka telefonem?
Autor Wiadomość
patrykevo 

Model Samochodu: Aveo 1.4B+G T255 HB
Dołączył: 01 Lut 2016
Posty: 10
Skąd: łódzkie
Poziom: 2
HP: 0/30
 0%
MP: 14/14
 100%
EXP: 0/8
 0%
Wysłany: 2016-02-04, 12:04   Diagnostyka telefonem?

Witam.
Czy ktoś z forumowiczów testował ten sprzęt?
ELM 327 Bluetooth + aplikacja Torque Pro
Tutaj jeden z wielu filmów:


Czy da się prawidłowo odczytać błędy (kody błędów)?
Naturalnie chodziłoby mi o podłączenie tego do Aveo T255.
 
     
mario78 
BLACK ROOF


Model Samochodu: Chevrolet Cruze 2.0VCDi 192KM&443Nm
Pomógł: 75 razy
Dołączył: 15 Sie 2011
Posty: 1104
Skąd: Białystok
Poziom: 29
HP: 64/2142
 3%
MP: 1022/1022
 100%
EXP: 17/94
 18%
Wysłany: 2016-02-06, 19:21   

W cruze'ie działa, w aveo też powinno.
_________________

Chevrolet Cruze 2.0VCDi 192KM&443Nm
NISSAN JUKE 1.6 DIG-T 0-222km/h i szybciej nie pojedzie
 
     
patrykevo 

Model Samochodu: Aveo 1.4B+G T255 HB
Dołączył: 01 Lut 2016
Posty: 10
Skąd: łódzkie
Poziom: 2
HP: 0/30
 0%
MP: 14/14
 100%
EXP: 0/8
 0%
Wysłany: 2016-02-07, 19:19   

Czy ustawienia profilu wymagały jakiś szczegółowych danych, czy wypełniać tak "na oko"?
 
     
mario78 
BLACK ROOF


Model Samochodu: Chevrolet Cruze 2.0VCDi 192KM&443Nm
Pomógł: 75 razy
Dołączył: 15 Sie 2011
Posty: 1104
Skąd: Białystok
Poziom: 29
HP: 64/2142
 3%
MP: 1022/1022
 100%
EXP: 17/94
 18%
Wysłany: 2016-02-07, 21:03   

Możesz wpisać na oko :wink: takie wartości jak masa pojazdu są ewentualnie potrzebne do pomiaru mocy czy momentu a wiadomo że dokładnych danych co do kg i tak nie ma.
_________________

Chevrolet Cruze 2.0VCDi 192KM&443Nm
NISSAN JUKE 1.6 DIG-T 0-222km/h i szybciej nie pojedzie
 
     
patrykevo 

Model Samochodu: Aveo 1.4B+G T255 HB
Dołączył: 01 Lut 2016
Posty: 10
Skąd: łódzkie
Poziom: 2
HP: 0/30
 0%
MP: 14/14
 100%
EXP: 0/8
 0%
Wysłany: 2016-02-20, 17:25   

Zamówiłem, przyszło, działa 8-)
Jakiś wielkich testów nie robiłem, ale błąd kasuje bez problemu. Dla zielonych w zestawie jest płytka z poradnikami w pdf-ie jak się podpiąć oraz kilka programów (nawet z keygenami :evil: )
Parę groszy wydane, a stówy za podpięcie pod kompa aby sczytać błąd zaoszczędzone.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: