Wysłany: 2016-01-18, 22:44 Chevrolet Cruze MY2012 141KM LS
Długo zabierałem się za wpis w tym dziale. Samochód już mam prawie od roku, ale dopiero niedawno znalazłem czas i chwilę "weny twórczej", żeby przygotować jakiś przyzwoity materiał. Zamiast zdjęć, uraczę Was filmem video, który zmontowałem w ramach swojego warsztatu filmowego
_________________ Chevrolet Cruze 2011r. sedan 1.8 16V 141KM na LPG, MY 2012
Jedyne co zrobiłem to zamontowałem schowek pod szybą, zgodnie z Twoją poradą i kilka drobnych nakładek i elementów chromopodobnych (przy okazji dowiedziałem się jak naklejką za niecałego dolara zablokować immobilizer w kluczyku - kminiłem kilka minut zanim znalazłem przyczynę). Kuszę się na dodatkowe światło w bagażniku i może radio z nawigacją i USB, ale to dla mnie już grubszy temat, i finansowo niespokojny Alufelgi kupię razem z oponami na wiosnę.
Filmik kręcony na Franowie, przy torach, dokładnie ul. Folwarczna przy jakiejś trafo stacji, taki mały placyk był, ledwo żeby zawrócić. Do podobnych klipów poszukam raczej czegoś bardziej otwartego, bo drzewa zasłaniały światło, aczkolwiek szukam otwartych terenów wokół opustoszałych budynków, bo takie lokacje są bardzo ciekawe
_________________ Chevrolet Cruze 2011r. sedan 1.8 16V 141KM na LPG, MY 2012
Model Samochodu: Cruze 1,8 LS+ MY2010 Pomógł: 219 razy Wiek: 37 Dołączył: 19 Lis 2010 Posty: 4978 Skąd: Wolne Miasto Poznań
Poziom: 51
HP: 1524/10164
15%
MP: 4853/4853
100%
EXP: 148/280
52%
Wysłany: 2016-01-25, 14:17
Maidenman napisał/a:
Kuszę się na dodatkowe światło w bagażniku...
Ja też mam to w planach na tą wiosnę, bo jednak jakiegokolwiek źródła światła by nie użyć
to i tak z oryginalnego plafonika światło nie oświetli dobrze wnętrza całego bagażnika,
więc albo trzeba mnożyć punkty oświetlenia albo iść całościowo z dodatkowym źródłem światła np typu taśma led
_________________ Я на Драйве2 International Cruze Forum Moderator...