Zapraszamy wszystkich nowych i obecnych użytkowników do logowania się na nowe forum
http://forum.chevroletteampoland.com/



Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: C77
2015-05-17, 20:53
Fabryczna Nawigacja
Autor Wiadomość
radecki22 

Model Samochodu: cruze LT 2.0 vcdi 150 KM
Wiek: 44
Dołączył: 04 Maj 2013
Posty: 21
Skąd: Przemków
Poziom: 3
HP: 0/44
 0%
MP: 21/21
 100%
EXP: 3/9
 33%
Wysłany: 2013-05-05, 14:09   

wlasnie otym mowie a przy wymianie samego monitora masz mozliwosc wgrania kazdej navigacji + wszytkie dodatki jakie posiadasz w swoim kombajnie i zostajesz przy swojej jednosce centralnej :) tez chciaem l kupic to cudo chinskie ale po dorwaniu kilku opini dalem sobie luz . Kiedys mialem podobne cudo ale jedno dinowe tez mialo wszytko :) az sie zjepalo i lipa nikt nie mogl tego naprawic a wyslanie do chin w calu gwaracji nie bylo warte zabawy jak narazie to ta orginalna naviga jest do bani
 
     
etac 
Prezes CTP

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 38 razy
Wiek: 48
Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 1794
Skąd: SBE
Poziom: 35
HP: 174/3484
 5%
MP: 1663/1663
 100%
EXP: 58/130
 44%
Wysłany: 2013-05-05, 14:29   

radecki22 napisał/a:
wlasnie otym mowie a przy wymianie samego monitora masz mozliwosc wgrania kazdej navigacji + wszytkie dodatki jakie posiadasz w swoim kombajnie i zostajesz przy swojej jednosce centralnej :) tez chciaem l kupic to cudo chinskie ale po dorwaniu kilku opini dalem sobie luz . Kiedys mialem podobne cudo ale jedno dinowe tez mialo wszytko :) az sie zjepalo i lipa nikt nie mogl tego naprawic a wyslanie do chin w calu gwaracji nie bylo warte zabawy jak narazie to ta orginalna naviga jest do bani


jedna roznica, wymieniasz wszystko oprocz panela radia. W zestawie jest
- jednostka centralna z odtwarzaczem DVD
- wyswietlacz z funkcja GPS
- antena GPS
- pilot
- moduł CAN dla sterowania z kierownicy
- glosnik dla funkcji BUZZER







Dla chetnych, bede chyba sprzedawal swoje auto wiec to chyba pojzdzie odzielnie za rozsadne pieniadze
 
     
radecki22 

Model Samochodu: cruze LT 2.0 vcdi 150 KM
Wiek: 44
Dołączył: 04 Maj 2013
Posty: 21
Skąd: Przemków
Poziom: 3
HP: 0/44
 0%
MP: 21/21
 100%
EXP: 3/9
 33%
Wysłany: 2013-05-05, 17:37   

jakie? to pomysle :)
 
     
chillonahill 
Chevy Life

Model Samochodu: Cruze 1.8 LT+
Wiek: 34
Dołączył: 07 Maj 2013
Posty: 14
Skąd: Płock
Poziom: 2
HP: 0/30
 0%
MP: 14/14
 100%
EXP: 4/8
 50%
Wysłany: 2013-05-08, 12:16   :0

No widzę że ładnie został rozkminiony sposób na lepszy wyświetlacz w naszych Cruze'ach :D :D :D Ja mam firmowy NAVI 600 w Cruzie w 2012 r. z Mapa Polski i Państw Nadbałtyckich. Narazie jestem zadowolony choć po przeczytaniu całego tematu widze że na darmowa aktualizację (za darmo to można w ryj dostać jedynie) nie mam co liczyć, a szkoda...

Jeszcze przeraża mnie fakt , że aktualizacje do mojej NAVI 600 wychodzą średnio co dwa lata :shock: :shock: :shock: :shock: to jest jakiś skandal :)
_________________
Be a part of New Era.
 
     
radecki22 

Model Samochodu: cruze LT 2.0 vcdi 150 KM
Wiek: 44
Dołączył: 04 Maj 2013
Posty: 21
Skąd: Przemków
Poziom: 3
HP: 0/44
 0%
MP: 21/21
 100%
EXP: 3/9
 33%
Wysłany: 2013-05-08, 14:18   

cena zabija za nowe mapy :) a inna nie podejdzie :)
 
     
MiSiEk# 

Model Samochodu: Cruze
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Lip 2012
Posty: 55
Skąd: Radom
Poziom: 6
HP: 0/104
 0%
MP: 49/49
 100%
EXP: 4/14
 28%
  Wysłany: 2013-06-18, 22:41   

Moje pytanie: Czy ktoś ma w Navi600 kamere cofania ? Dziś będąc u dealera widziałem cruza hatchback'a któy miał Navi600 (nie mylink) i kamere cofania. Wygląda na to że się da zamontować skoro fabryka zamontowała...
 
     
scoroop

Model Samochodu: Cruze po FL, LTZ, 1.8 LPG
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 31 Paź 2012
Posty: 49
Skąd: Poznań
Poziom: 5
HP: 0/81
 0%
MP: 38/38
 100%
EXP: 11/13
 84%
Wysłany: 2013-06-20, 11:28   

no ja posiadam takowa fabrycznie ale w sedanie. takze samo urzadzenie obsluguje takie cos bezproblemowo i bardzo sie sprawdza. ale czy dobrze kojarze ze w HB takiego czegos nie bylo? a tu piszesz ze jest. moze w MY2013 dodali?

co do map jeszcze. zauwazylem ze na stronie navteqa mozna w dziale chevroleta zakupic stare mapy polski 11/12 natomiast po wejsciu w opla pojawia sie ta sama mapa 12/13 (mowa o navi 600 na karcie SD). wie ktos czy to to samo, kwestia nazewnictwa czy po prostu do chevyego lada moment sie pojawia?
 
     
aragorn_rs
aragorn_rs

Model Samochodu: Chevrolet Cruze 1.6 LT+
Dołączył: 24 Cze 2013
Posty: 2
Skąd: Zabrze
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 1/9
 11%
Wysłany: 2013-06-24, 19:19   

cześć,

jestem zupełnie świeży na forum, przesiadłem się z VC 1.9 CDTI na Cruza i powiem, że pierwsze wrażenia odnośnie NAVI są raczej negatywne. W VC miałem na płytce całą EU, a tutaj nikt w salonach OPLA i CHEVROLETA nie jest w stanie się określić, czy mapy z navi900 będą działały w Cruzie NAVI600.

czy z Was ktoś już próbował takiej operacji. Czytam temat, ale nikt już konkretnie nie powiedział, że to na 100% działa.
 
     
C77 
Ex-Wódz Org


Model Samochodu: Cruze 1,8 LS+ MY2010
Pomógł: 219 razy
Wiek: 37
Dołączył: 19 Lis 2010
Posty: 4978
Skąd: Wolne Miasto Poznań
Poziom: 51
HP: 1524/10164
 15%
MP: 4853/4853
 100%
EXP: 148/280
 52%
Wysłany: 2013-06-24, 19:34   

Niemcy pisali, że u nich działa.
_________________

Я на Драйве2
International Cruze Forum Moderator...
 
     
comtv 


Model Samochodu: Orlando LT+, 1.8+LPG
Pomógł: 11 razy
Wiek: 51
Dołączył: 08 Mar 2012
Posty: 101
Skąd: Katowice
Poziom: 9
HP: 0/193
 0%
MP: 92/92
 100%
EXP: 1/20
 5%
Wysłany: 2013-06-24, 19:35   

Na 100% działają.
 
     
aragorn_rs
aragorn_rs

Model Samochodu: Chevrolet Cruze 1.6 LT+
Dołączył: 24 Cze 2013
Posty: 2
Skąd: Zabrze
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 1/9
 11%
Wysłany: 2013-06-24, 19:45   

Wielkie dzięki...

postaram się taką mapkę sprawić w przyszłym roku, bo czeka mnie wypad na Chorwację i chciałbym mieć wtedy 2014/2015... co roku to chyba nie ma sensu... koszta są ogromne.
 
     
comtv 


Model Samochodu: Orlando LT+, 1.8+LPG
Pomógł: 11 razy
Wiek: 51
Dołączył: 08 Mar 2012
Posty: 101
Skąd: Katowice
Poziom: 9
HP: 0/193
 0%
MP: 92/92
 100%
EXP: 1/20
 5%
Wysłany: 2013-06-24, 22:44   

Na ebayu mozna kupic mape Europy za ok. 300 zl. Sprawdzalem ja wlasnie w Chorwacji i we Wloszech. Mysle, ze bedzie Pan zadowolony...
 
     
Akwus

Model Samochodu: Cruze
Wiek: 37
Dołączył: 12 Lip 2013
Posty: 1
Skąd: Polska
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 0/9
 0%
Wysłany: 2013-07-12, 10:49   

http://www.ebay.pl/itm/OP...7#ht_3330wt_906

Taka mapka zadziała w Cruzie (2012) czy trzeba szukać dedykowanej do chevroleta?
 
     
comtv 


Model Samochodu: Orlando LT+, 1.8+LPG
Pomógł: 11 razy
Wiek: 51
Dołączył: 08 Mar 2012
Posty: 101
Skąd: Katowice
Poziom: 9
HP: 0/193
 0%
MP: 92/92
 100%
EXP: 1/20
 5%
Wysłany: 2013-07-12, 11:25   

To są mapy do Navi 900, która np. obsługuje widok 3D.
Nie jestem pewien czy to zadziała, bo na swoich aukcjach ten sprzedający wyraźnie rozróżnia mapy do Navi 600 i do Navi 900. Te mapy mogą nie być kompatybilne w dół. Lepiej napisać maila do niego i dopytać, można pewnie po polsku bo przecież to Polak zamieszkały w Niemczech.
Na pewno mapy do Opla ale do Navi 600 pasują do Chevroleta.
 
     
Arek21 
Arek

Model Samochodu: Cruze 1,4T LPG;Astra J 1,4T LPG
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 23 Mar 2013
Posty: 57
Skąd: szczecin
Poziom: 6
HP: 0/104
 0%
MP: 49/49
 100%
EXP: 6/14
 42%
Wysłany: 2013-07-12, 19:59   

U mnie mapa do opla NAVI 900 cała europa działa w NAVI 600 tylko oczywiście bez trybu 3D
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: