Przesunięty przez: C77 2013-02-14, 11:50 |
V-tech RTS - Teraz sam mo?esz tuningowa? swój samochód i zmi |
Autor |
Wiadomość |
lukaszz212
lukaszz212

Model Samochodu: Chevrolet Cruze
Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 28 Paź 2010 Posty: 69 Skąd: Czaplinek
Poziom: 7
|
Wysłany: 2012-01-28, 16:47 V-tech RTS - Teraz sam możesz tuningować swój samochód i zmi
|
|
|
Caly czas sie przygladam za czyms co podniesie troche moc mojego cruza nie bylo mnie kiedys stac na 150 koni wersje a teraz mam troche niedosyt 125 km troche cos mi brakuje pod noga co sadzicie o tej firmie a dokladnie o tej zabawce podaje link http://vtech.pl/v-tech-rt...ieniac-jego-moc |
_________________ lukaszz212 Chevrolet Cruze 2,0 diesel 125 LS po malych przerobkach |
|
|
|
 |
Nostromo
Nostromo
Model Samochodu: Chevrolet Cruze LS+ 2.0 VCDI
Poziom: 6
|
Wysłany: 2012-02-01, 12:41 Re: V-tech RTS - Teraz sam możesz tuningować swój samochód i
|
|
|
lukaszz212 napisał/a: | Caly czas sie przygladam za czyms co podniesie troche moc mojego cruza nie bylo mnie kiedys stac na 150 koni wersje a teraz mam troche niedosyt 125 km troche cos mi brakuje pod noga co sadzicie o tej firmie a dokladnie o tej zabawce podaje link http://vtech.pl/v-tech-rt...ieniac-jego-moc |
Oglądałem podaną stronkę i tak na okrągło licząc będzie gdzieś koszt pod 2 tys. (chyba że coś źle popatrzyłem). Ja u swojego dealera mam możliwość chip tuningu za 2,5 tys. łącznie z robocizną i testami. Robią to od prawie 10 lat w różnych autach to się na tym znają. Sam osobiście nie grzebałbym w elektronice bo jest gwarancja no i ryzyko że coś sam spierdo...
Dealer proponował mi już teraz chipowanie ale jest ryzyko że jak coś walnie w trasie to inne ASO nie uzna gwarancji. Także cierpliwie czekam (zbieram kasę również) i po gwarancji się zgłoszę. |
|
|
|
 |
Redskull
Nadszyszkownik
Model Samochodu: Cytryna C8
Wiek: 36 Dołączył: 27 Lut 2012 Posty: 29 Skąd: Podkarpacie
Poziom: 4
|
Wysłany: 2012-03-02, 12:27
|
|
|
Fajne urządzenie. Łączy w sobie zalety BOX`a i Chip`u. Cena troszkę odstrasza, ale biorąc pod uwagę jakieś bardzo długie wakacyjne przeloty autostradami gdzie oszczędzimy 0,5L na 100km (przy wgraniu mega oszczędnego softu) to na 2000km mamy 10L paliwa zaoszczędzone
Szkoda tylko, że nie można zmieniać map "w biegu". Piszą że zmiana trwa kilka minut |
|
|
|
 |
|