To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Chevrolet
Pozwól się uwieźć

Nasze Forum - Problemy techniczne

XaRaDaS - 2013-09-13, 09:28

Cos sie zepsuło, nie mozna pisac polskich znakow bo zamienia na ?

Ale już działa

kazik111267 - 2014-01-15, 15:52
Temat postu: nie ma takiego postu
Dlaczego gdy chce wejść na '' uwaga na tych użytkowników '' lub
''Problemy z forum '' to wyskakuje że ''Taki post lub temat nie istnieje, być może został przed chwilą usunięty, wróć i spróbuj ponownie''

C77 - 2014-01-16, 12:50

Ostatnio występują drobne problemy techniczne dotyczące działania forum.
Zostaną usunięte ASAP.

kazik111267 - 2014-01-22, 12:12

Ale jak widze inni użytkownicy '' WCHODZĄ '' i dodają nowe posty . Tylko ja mam z tym problemy.
C77 - 2014-01-22, 12:18

kazik111267, PW.
C77 - 2014-01-22, 17:31

Czy ktoś jeszcze ma problemy z wejściem na jakieś tematy?
kazik111267 - 2014-02-21, 11:13

U mnie cały czas pokazują się tematy w które nie mogę wejść- pojawiają się też nowe np. 'PROPOZYCJA''
szfen - 2014-02-21, 15:25

Hej. Nie pojawiły się zdjęcia mojego Cruza, ktore opoblikowałem w głównym albumie.
szfen - 2014-02-22, 15:00

Już Ok. W pierwszym albumie nie da się publikować a w drugim się da.
Transformer4 - 2014-06-11, 01:56

A tak poza tematem mam prośbę do moderatora bo nie wyświetla mi zdjęcia pod postem, zmieniłem rozdzielczość tak jak napisano zdjęcie się wgrało i lipa.
C77 - 2014-06-11, 09:25

Transformer4, a jaką masz rozdzielczość? U mnie np. jest 260x122 i wyświetla.
Trzeba wrzucić np. na fotosika, bezpośredni link ubrać w [img] [/img ] w podpisie i wszystko :-)

Transformer4 - 2014-06-11, 11:03

ok wszystko gra wykombinowałem dziękuje za pomoc
C77 - 2014-06-11, 11:16

OK, wywalam nasze testy w odpowiednie miejsce, jakby coś było jeszcze nie tak to pisz w tym temacie.


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group